Video Guides

Μεταβλητές- Εικόνα Επιχείρησης

Τελ. Ενημέρωση: 2/04/24, 17:47 | Αριθμοδείκτες/Μεταβλητές

Με την ενεργοποίηση του module “Οικονομικές Καταστάσεις και Αριθμοδείκτες”, παρέχεται δυνατότητα advanced πληροφόρησης της Οικονομικής Πορείας της επιχείρησης, καθώς και σύγκρισης των Μεταβλητών της. Με την εισαγωγή δεδομένων παραμετροποίησης, θα δημιουργηθούν οι Πρότυπες Μεταβλητές, Κατηγορίες Μεταβλητών, Πρότυπα Πληροφόρησης, Καταστάσεις Πληροφόρησης κα.

Για τη δημιουργία νέας μεταβλητής κι εκτύπωση της κατάστασης πληροφόρησης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μεταβείτε από το κεντρικό μενού Χρηματοοικονομικά -> Παράμετροι -> Μεταβλητές
  2. Επιλέξτε το κι ορίστε κωδικό & όνομα. Στο πεδίο Ανάκτηση Δεδομένων επιλέξτε την τιμή “Από Λογαριασμούς”. Στη συνέχεια προσθέστε την Μάσκα Λογαριασμών που θέλετε να ενημερώσετε καθώς και τον Τύπο.Ενδεικτική εικόνα:
  3. Για να κατηγοριοποιήσετε τις μεταβλητές μεταβείτε από το μενού Χρημ/μικά ->Παράμετροι-> Κατηγορία Μεταβλητών και προσθέστε μεταβλητές
  4. Για δημιουργία πρότυπου πληροφόρησης, μεταβείτε στο μενού Χρημ/μικά ->Παράμετροι-> Πρότυπα Πληροφόρησης και προσθέστε μεταβλητές. Έπειτα προσθέστε το πρόσημο στη στήλη “Ενημέρωση Συνόλων Ενότητας”. Αν θέλετε να προσθέσετε τίτλο ενότητας, ορίστε Ναι στη Στήλη “Σύνολα” και γράψτε τον Τίτλο Συνόλων που θέλετε.
  5. Για την εκτύπωση της κατάστασης πληροφόρησης, μεταβείτε στο μενού Χρημ/μικά-> Καταστάσεις Πληροφόρησης-> Προσθήκη, ορίστε πρότυπο, όνομα και διάστημα. Με τη δημιουργία της κατάστασης πληροφόρησης μπορείτε να επιλέξετε Ανάκτηση ώστε να συμπληρωθούν δεδομένα κι έπειτα Εκτύπωση.
  6. Για πληροφοριακή εκτύπωση των μεταβλητών, επιλέξτε Χρημ/μικά->Εκτυπώσεις ->Μεταβλητές

Αναλυτικές οδηγίες για Μεταβλητές θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο:

Μεταβλητές

Το βρήκες χρήσιμο?

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!