Video Guides

Αλλαγές με την έκδοση 23.5.1.0

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

  1. Βελτιστοποίηση σχετικά με το άνοιγμα περιόδων Δώρων/Επιδομάτων σε εργαζόμενο στον οποίο δεν καταχωρείται Πακέτο Κάλυψης (π.χ. Ναυτικός ή Απασχολούμενοι με Εργόσημο). Πιο συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε στην έκδοση 23.5.0.0, σε εργαζόμενο χωρίς Πακέτο Κάλυψης, ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί άνοιγμα περιόδων για τα Δώρα / Επιδόματα.Προσοχή! Για εργαζόμενο στον οποίο, στην καρτέλα 3. Εργασιακά, έχει καταχωρηθεί ”Τύπος Εργαζομένου = Απασχολούμενοι Με Εργόσημο”, το άνοιγμα των περιόδων Δώρων/Επιδομάτων πραγματοποιείται μόνο εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η παράμετρος εταιρίας «Λοιπές Περίοδοι σε Απασχ. Εργόσημο».
  2. Ενσωμάτωση της τράπεζας UNICREDIT S.P.A. με BIC: UNCRITMMXXX στη λίστα των διαθέσιμων τραπεζών στα Λοιπά Στοιχεία στην καρτέλα Εταιρίας.

 

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

  1. Ενσωμάτωση νέων τύπων αδειών «Λόγω θανάτου τέκνου» και «Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών» για τους δημόσιους υπαλλήλους σύμφωνα με τον Ν.5027/2023. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 30 του ανωτέρω νόμου (προσθήκη στο άρθρο 50 του Ν.3528/2007) για τον τύπο αδείας «Λόγω θανάτου τέκνου», ορίζεται, μεταξύ άλλων, ότι οι γονείς υπάλληλοι δικαιούνται αυτοτελώς συνεχόμενη άδεια είκοσι (20) ημερών με αποδοχές από την ημέρα θανάτου του τέκνου τους.Για τον τύπο αδείας «Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 80 του ανωτέρω νόμου (προσθήκη στο άρθρο 50 του Ν.3528/2007), ορίζεται ότι σε περίπτωση ανυπαίτιας αδυναμίας προσέλευσης στην εργασία για λόγους που οφείλονται σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και εφόσον έχει εκδοθεί αρμοδίως σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων, δύναται να χορηγείται στους υπαλλήλους ειδική άδεια έως δύο (2) εργασίμων ημερών ανά ημερολογιακό έτος.

 

 

Το βρήκες χρήσιμο?

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!