Video Guides

Έχω κάνει εγγραφές με παραστατικό από «Κείμενο». Υπάρχει κάποια διαδικασία, ώστε να ενημερώσω μαζικά αυτές τις κινήσεις με παραστατικά «από Πίνακα»;

Τελ. Ενημέρωση: 16/12/22, 18:42 | Λοιπά

Τα παραστατικά πρέπει να έχουν καταχωρηθεί «Από Πίνακα», καθώς πρέπει να γίνει ο χαρακτηρισμός του Παραστατικού για την διαβίβαση του παραστατικού στην πλατφόρμα myDATA. Για να μετατρέψετε τα παραστατικά από κείμενο σε πίνακα μεταφέρεστε στην επιλογή «Έσοδα – Έξοδα\ Βοηθητικές Εργασίες\ Μαζική Αλλαγή Παραστατικών Κινήσεων». Καταχωρείτε το ημερολογιακό διάστημα που επιθυμείτε να γίνουν οι αλλαγές και τα κριτήρια που επιθυμείτε, στη στήλη «ΑΠΟ» στο πεδίο «Κείμ. Παρ/κού» πληκτρολογείτε το είδος του παραστατικού π.χ. ΤΔΑ, Τιμ. όπως έχει καταχωρηθεί στη εγγραφή σας και στη στήλη «ΣΕ» επιλέγετε τον παραστατικό που έχει δημιουργηθεί από πίνακα και στο οποίο θέλετε να μεταφέρετε τις κινήσεις και «Ανάκτηση», εμφανίζονται οι κινήσεις που έχουν καταχωρηθεί με το παραστατικό (με κείμενο), επιλέγετε όλες ή αυτές που επιθυμείτε και «Ενημέρωση».

Προσοχή: Εγγραφές που έχουν καταχωρηθεί με παραστατικό κειμένου και στον αριθμό του παραστατικού παρεμβάλλεται σύμβολο ή γράμμα δεν μπορούν να μεταφερθούν με την παραπάνω διαδικασία διότι η εφαρμογή θα μηδενίσει τον αριθμό του παραστατικού. Η αλλαγή του παραστατικού σε αυτές τι κινήσεις θα γίνει χειροκίνητα.

Το βρήκες χρήσιμο?

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!