Video Guides

Ξέχασα τον κωδικό μου / αλλαγή κωδικού

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης του Epsilon Smart έχει ξεχάσει τον κωδικό εισόδου στη εφαρμογή, τα βήματα δημιουργίας νέου κωδικού είναι τα ακόλουθα:

Κατά την συμπλήρωση του e-mail και του κωδικού εισόδου, υπάρχει η επιλογή “Ξεχάσατε τον κωδικό σας;” κάτω δεξιά, όπου και την επιλέγετε.

Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει συμπληρώνετε το e-mail σας και πατάτε “Υποβολή”. Εδώ θα πρέπει να συμπληρωθεί το email στο οποίο έχει δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας στο epsilon smart (αυτό με το οποίο κάνετε login).

Αφού συμπληρώσετε το e-mail σας και πατήσετε “Υποβολή”, στο e-mail σας θα λάβετε ένα μήνυμα όπου θα περιέχει έναν σύνδεσμο “Επαναφορά Κωδικού”.

 

Πατώντας στον σύνδεσμο θα συμπληρώσετε στο παράθυρο που θα ανοίξει τον νέο κωδικό και τέλος θα πατήσετε “Υποβολή”.

Ο νέος κωδικός θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον ένα πεζό, ένα κεφαλαίο και έναν αριθμό, να περιέχει συνολικά τουλάχιστον 8 ψηφία και όλοι οι χαρακτήρες να είναι στα Αγγλικά.

Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία μπορείτε να συνδεθείτε στο epsilon smart χρησιμοποιώντας πλέον τον νέο κωδικο.

Προσοχή, αν αποθηκεύετε τους κωδικούς στον browser σας, βεβαιωθείτε πως ο κωδικός είναι λειτουργικός (ολοκληρώνεται δηλαδή η σύνδεση) πρωτού τον αποθηκεύσετε ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις όπου ο browser σας προτείνει λανθασμένα στοιχεία σύνδεσης.

Το βρήκες χρήσιμο?

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!