Video Guides

Αλλαγές με την έκδοση 24.6.2

Ainali S.

Customer Success Specialist
Τελ. Ενημέρωση: 13/06/24, 17:08

Εναρμονισμένοι με τις ανάγκες σας, σας παρέχουμε μία νέα πρωτοποριακή λειτουργία που σχεδιάστηκε από την Epsilon Net σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις Αιτήσεις Χρηματότησης επιλέγοντας το button “Αιτήσεις” που θα βρείτε στο group “Χρηματοδότηση” στο μενού επιλογών της Λίστας Υπόχρεων.

Ως γνωστόν, για τη λήψη οποιασδήποτε χρηματοδότησης απαιτούνται διάφορα δικαιολογητικά και οικονομικά στοιχεία, τα οποία -συνήθως- χρειάζονται αρκετή ώρα για να συλλεχθούν. Με τη νέα αυτή λειτουργία, η διαδικασία απλοποιείται στο μέγιστο βαθμό αφού όλα αντλούνται και μπορούν να αποσταλούν αυτοματοποιημένα για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης προς την Εθνική Τράπεζα. (για αναλυτικές οδηγίες πατήστε εδώ)

Υποστηρίζονται -αρχικά- δύο ιδιαίτερα δημοφιλή χρηματοδοτικά προγράμματα για επιτηδευματίες & Νομικά Πρόσωπα: «Αγορά Παγίων» και «Κεφάλαιο Κίνησης». Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες επιλογές χρηματοδότησης, τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες.

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα “Συστήνω και Κερδίζω” και να επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον προσωπικό σας σύμβουλο πωλήσεων!

Λοιπές Βελτιώσεις και Προσθήκες

  • Ενσωμάτωση σύνδεσης στις «Δήλωση Καθαρισμού Ιδιοκτησίας – Ακαθάριστα Οικόπεδα». Προστέθηκε στην κατηγορία govgr η επιλογή «Δήλωση Καθαρισμού Ιδιοκτησίας – Ακαθάριστα Οικόπεδα» η οποία πραγματοποιείται με τους κωδικούς Taxis Net του Υπόχρεου.
  • Ενσωμάτωση επιλογών στην Πληροφόρηση Δηλώσεων 2024. Στην Πληροφόρηση Δηλώσεων 2024 προστέθηκαν οι επιλογές:
    • Φορολόγηση Φυσ. Προσώπων -> Υποχρέωση Τροποποιητικής Ε1
    • Φορολόγηση Φυσ. Προσώπων ->  Βεβαιώσεις Αποδοχών Ε1

Το βρήκες χρήσιμο?

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!