Video Guides

Ρυθμίσεις Εφαρμογής Card Scanner

Last Updated: 23/09/24, 10:33 | Settings

Η εφαρμογή Epsilon HR Card Scanner, παρέχει ορισμένες επιλογές Ρυθμίσεων οι οποίες επιτρέπουν στον χρήστη να παραμετροποιήσει την εφαρμογή και να τροποποιήσει τον τρόπο λειτουργίας της ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Επιλέγοντας την ένδειξη Ρυθμίσεις από το πλευρικό μενού της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να παραμετροποιήσει τις παρακάτω δυνατότητες.

Οθόνη Always-On

Η συγκεκριμένη επιλογή όταν είναι ενεργή διατηρεί ανοιχτή την οθόνη της συσκευής για όσο είναι ανοιχτή και η εφαρμογή του card scanner.

Quick Mode

Η επιλογή Quick Mode επιτρέπει την εκτέλεση πολλαπλών κινήσεων του ίδιου τύπου εν συνεχεία χωρίς να χρειαστεί να γίνεται επιλογή του τυπου δήλωσης (προσέλευση / αποχώρηση) πρίν από κάθε κίνηση.

Ήχος Προειδοποίησης 

Η συγκεκριμένη λειτουργία παράγει έναν χαρακτηριστικό προειδοποιητικό ήχο σε περίπτωση αποτυχημένης δήλωσης, ώστε να ενημερώσει τον χρήστη προς επανάληψη της δήλωσης.

Δυνατότητα Ακύρωσης Δήλωσης

Δίνει την δυνατότητα ακύρωσης δήλωσης για 5 δευτερόλεπτα από την στιγμή της εκτέλεσης της, προς αποφυγή καταγραφής λανθασμένων κινήσεων.

Επιλογή Γλώσσας

Δυνατότητα εναλλαγής γλώσσας της εφαρμογής μεταξύ ελληνικών και αγγλικών.

Προεπιλεγμένη Κάμερα

Δυνατότητα επλογής της κάμερας της συσκευής που θα χρησιμοποιείται για την σάρωση των qr code από την εφαρμογή του card scanner.

QR Code Scanner 

Αφορά το πρωτόκολλο σάρωσης που χρησιμοποιεί η συσκευή, οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές λειτουργούν με το default.

Τύπος Συσκευής 

Επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει αν η συγκεκριμένη συσκευή θα εκτελεί μόνο κινήσεις Εισόδου, μόνο κινήσεις Εξόδου ή Όλα.

Did you find it useful?

Thanks for your comment!